Skip to main content
usuwanie betonu warszawa

Betonvernietiger voor professionals en meer!

Betonvernietiger voor professionals en meer!. Als metselaar weet je dat je werk niet ophoudt bij de bouw van de woning of de afwerking van het appartement. Je moet na het werk opruimen en je eigen apparatuur schoonmaken. Gebruik Betoff-producten, bedoeld voor het reinigen van gereedschappen, instrumenten en machines van betonvuil. De preparaten zijn veilig en effectief – ze verwijderen kalkvlekken, betonvlekken en alle soorten post-bouwvuil. Met behulp van Betoff-concentraten kunt u niet alleen troffels, krachtpatsers, plamuren of drijvers reinigen, maar ook apparaten (stamper, sorteerder, roerwerk, enz.), Bekistingen en steigers en voertuigen voor het transporteren van bouwmaterialen. Wacht niet langer – koop vandaag nog een unieke vloeistof waarmee u uw professionele uitrusting en werkkleding op orde kunt houden.

Betonvernietiger voor professionals en meer!. Betonoplossende producten – waar koop je ze?

Vertrouw de experts en bezoek zeker de websites van speciaalzaken. U zult een aanbieding vinden die niet slechter is dan die beschikbaar in PSB. Betoff-concentraten, die mortels, cement, gips, gips of aflak verwijderen van verschillende ondergronden, hebben al veel positieve meningen gekregen van medewerkers van de bouwsector en ze worden gratis op het aangegeven adres afgeleverd. In de online winkel die Betoff-reinigingsmiddelen aanbiedt, zijn er verschillende soorten producten – naast Betoff- en Betoff-x-vloeistoffen kunt u Betolix-bio kopen die veilig is voor het milieu en uw gezondheid, waarvan de samenstelling de bereiding effectief en veilig maakt reiniging van zelfs zeer kwetsbare apparaten met gelakte, rubber, hout, steen of aluminium elementen.

Betonvernietiger voor professionals en meer!. Betoff-vloeistoffen – toepassing in kleine en grote bedrijven

Betoff-producten worden verkocht in kleine (1 liter), middelgrote en zeer efficiënte – grote (20 liter) verpakkingen, waardoor ze voldoen aan de behoeften van zowel eenmansbedrijven als grote bouwbedrijven.

Met deze producten kunt u vuil verwijderen van zowel basisapparatuur voor metselwerk (troffels, troffelmachines, drijvers) als van grote motorapparatuur en auto’s. Betoff is ​​veilig voor een betonmixer thuis, andere machines, een auto die bouwmaterialen en puin vervoert. Hoewel kalkstof en mortelvuil voor veel apparaten zeer schadelijk zijn, houdt u ze met Betolix zeer lang schoon en functioneel. Dankzij de variant met sproeier verwijder je gemakkelijk betonklonters en vlekken uit werkkleding, schoenen en een veiligheidshelm.

Vloeistof voor het oplossen van beton – veilig in gebruik

BETOFF is een sterk en veilig preparaat met innovatieve werking. Door de samenstelling kunnen de vloeibare deeltjes zelfs zeer diepe, droge cementlagen effectief doordringen. Wacht na het spuiten ongeveer 3 minuten om het preparaat te laten werken en was vervolgens de opgeloste massa met water. Opnieuw aanbrengen kan nodig zijn voor dikke cementlagen, maar uw troffels, vijlen en messen zullen er als nieuw uitzien. BETOFF reinigt ook steigers, platforms en bekistingen. Zijn unieke samenstelling maakt het huidvriendelijk en geeft geen onaangename geur af. Als u lagen metselwerkvuil, kalk, gips of gipsstrepen van machines en apparaten wilt verwijderen, bel dan 0151 – 41875667 of schrijf naar [email protected]

betolix, beton