Skip to main content
czyszczenie samochodu z betonu warszawa

Beton uit de auto verwijderen

Beton uit de auto verwijderen. Beton uit de auto verwijderen. Bent u de eigenaar van een bestelwagen, vervoert u mengsels of werkt u in de bouw – zorg voor uw voertuig. Gebruik Betolix-vloeistoffen voor het reinigen van metaal, metalen platen, carrosserieën en geverfde oppervlakken van cement en kalk. Deze professionele voorbereidingen beschermen uw auto effectief tegen betonvlekken en mortelvlekken. Betoff-concentraten worden ook gebruikt door de eigenaren van metselfabrieken en bedrijven die gespecialiseerd materiaal verhuren voor constructiedoeleinden (graafmachines, kranen, liften) en voertuigen (betonmixers, auto’s met lieren). Met behulp van deze vloeistoffen houden professionals het hele wagenpark en machines in goede staat.

Beton uit de auto verwijderen. Betoff – verwijder het voertuig van beton

Auto’s die cement vervoeren en op bouwplaatsen rijden, moeten constant worden schoongemaakt, anders is hun levensduur kort. Uw bus of minitruck is vies geweest door nat cement, maakt u zich zorgen over hun carrosserie en bekleding? Investeer in professionele Betoff-vloeistoffen. Ze worden gebruikt door eigenaren van kippers, liften en auto’s met perenmengmortel. Cementsediment is zeer schadelijk voor platen en motoren van alle voertuigen. Betoff-preparaten die beschermen tegen de schadelijke effecten van betonstof zijn verkrijgbaar in drie varianten (standaard, bio- en Betoff-X) en drie volumes (1, 5 en 20 liter). Als uw auto op een bouwplaats wordt gebruikt, kunt u het preparaat het beste in een verpakking van 20 liter kopen – dit is het meest efficiënt en gaat langer mee.

Beton uit de auto verwijderen. Vloeistof voor het oplossen van beton – hoe maak je de auto schoon?

BETOFF werkt snel en effectief. De unieke formule van de vloeistof zorgt ervoor dat de vloeistofdeeltjes zelfs in harde, versteende betonconstructies kunnen doordringen wanneer de oppervlaktespanning wordt verlaagd. U hoeft niet lang te wachten op de resultaten. Na drie minuten gebruik van het preparaat wordt de betonmassa zacht en kan het losgekomen vuil gemakkelijk met water worden afgewassen. Bij dikke cementlagen moet de handeling soms worden herhaald, maar uiteindelijk zal de carrosserie van onze auto er als nieuw uitzien. BETOFF is het veiligste product op de markt voor het oplossen van mortels met vlekken op de bekleding en andere elementen van de auto (onderdelen met chroom, rubber of kunststof). Betoff is ​​veilig en geeft geen nare geurtjes af, daarom wordt er vaker voor gekozen dan andere betonvernietigers.

Beton- en mortelreinigers – waar koop je ze?

Beton uit de auto verwijderen
Beschadigd beton

Dergelijke voorbereidingen zijn verkrijgbaar bij PSB, Merlin, maar soms hebben we gewoon geen tijd om daarheen te gaan. De oplossing is soms het internet, maar dit vereist weer lang surfen op het web. Vertrouw op professionele www-adressen en selecteer eenvoudig de websites van winkels die het gewenste product verkopen. Betoff-vloeistoffen reinigen uw auto van cement, gips, gips, klei, enz. Naast Betoff- en Betoff-X-concentraten omvat het aanbod ook ecologische biopreparaten, waarvan de samenstelling het mogelijk maakt om zelfs zeer veilig kalk en beton te reinigen. Delicate auto-onderdelen, chroom, email, aluminium afwerkingen, evenals onderdelen bedekt met rubber of fineer. Wil je betonklonters, pleisterwerk of zelfs roest van je auto verwijderen, bel dan 0151 – 41875667 of vul het contactformulier in.

betolix, beton