Skip to main content
betolix czyszczenie maszyn budowlanych

Verwijderen van beton van bouwmachines.

Huurt u bouwmachines? Gebruik Betoff!

Verwijderen van beton van bouwmachines. U bent de eigenaar van een bloeiend bedrijf dat bouwmachines verhuurt – geeft u om de kwaliteit ervan? Gebruik Betoff-vloeistoffen speciaal voor cementreiniging. Deze professionele preparaten verwijderen veilig en effectief betonvuil, kalkvlekken en vlekken van alle soorten metselmortels, niet alleen van kleinere apparatuur (buigmachines, hamers, pompen of verdichters), maar ook van grote bouwmachines zoals graafmachines, walsen of compressoren. Met behulp van de voorbereiding houdt u het gehele productgamma en wagenpark schoon (kippers, opleggers, vrachtwagenbetonmixers).

Verwijderen van beton van bouwmachines. Betoff-vloeistoffen – we reinigen de apparatuur van beton

Machines en auto’s, evenals alle soorten bouwmachines verdienen de kost, maar hebben nog steeds schoonmaak en onderhoud nodig. Voordat u een kipper, laadklep of graafmachine huurt, moet u ze van spatten en cementaanvallen wassen. Dit geldt ook voor graafmachines, laders en kranen. Kalkstof is erg schadelijk voor hen, evenals voor de motoren van machines en auto’s die u aanbiedt. De unieke Betolix preparaten, verkrijgbaar in drie capaciteitsvarianten, zijn uiterst effectief en veilig voor de gezondheid van uw medewerkers en de kwaliteit van de verhuurde machines. In het geval van bedrijven raden we vloeistoffen aan in verpakkingen van 20 liter – ze zijn efficiënt en stellen u in staat om betonafzettingen van echt grote oppervlakken te verwijderen.

Verwijderen van beton van bouwmachines. Betonoplossers – waar koop je ze?

Betonvernietigers kunnen worden gekocht in bouwdepots en magazijnen, zoals OBI of Castorama, maar mensen die grote ondernemingen runnen hebben zelden tijd om erheen te gaan. Het internet komt dus goed van pas (Amazon), maar wie vaak op zoek is, weet niet welk concentraat ze moeten kiezen. Vertrouw op de professionals en kies de websites van speciaalzaken. Betoff-vloeistoffen, die tot de leiders behoren bij het verwijderen van cement, gips, gips of zelfs roest van metaal en andere oppervlakken, zijn erg populair en de levering van producten aan uw bedrijf is gratis. Naast Betolix- en Betolix-x-vloeistoffen omvat het aanbod ook ecologische biopreparaten, waarvan de organische formule hen in staat stelt cement veilig te reinigen, zelfs gevoelige delen van de auto, elementen van glasvezel, chroom, aluminium en ook gebieden bedekt met rubber en vernis.

Vloeistof voor het oplossen van beton – hoe veilig te gebruiken?

Bouwgereedschap vervuild met beton

BETOFF is een sterk middel met een unieke werking, en het proces van het verwijderen van vuil van graafmachines, lieren en kranen duurt niet al te lang! Door de samenstelling van de vloeistof neemt tijdens het gebruik de oppervlaktespanning af, waardoor vloeistofdeeltjes effectief kunnen doordringen in zelfs zeer diepe, opgedroogde betonlagen. We wachten ongeveer 3 minuten totdat de voorbereiding werkt en wassen alles vervolgens gewoon met water. Bij dikke cementlagen zullen de procedures waarschijnlijk moeten worden herhaald, maar succes met Betoff is ​​gegarandeerd. BETOFF is de veiligste betonoplosser op de markt. De unieke formule is niet agressief voor de huid en geeft geen onaangename geurtjes af, waardoor het kan concurreren met beschikbare reinigingsvloeistoffen. Als u betonklonters, kalk, pleisterwerk of roest wilt verwijderen van elementen van metselwerktuigen, machines en auto’s, bel dan 0151 – 41875667 of schrijf naar [email protected]

betolix, beton