Skip to main content

Reinigingsmiddelen. Mr. Golden Hand ruimt op met BETOFF

Reinigingsmiddelen. Als iemand om zijn huis geeft en het graag moderniseert, heeft hij ook te maken met vervuiling na de gisting. Als u wordt gebeld door de Golden Hand en van bouwwerk houdt, raden we u deze aan om u te helpen gemakkelijk met mortel bevlekte plekken in uw huis op te ruimen. Gebruik Betoff-vloeistoffen die zijn ontworpen voor het reinigen van metaal, ramen, hout en geverfde cement- en kalkoppervlakken. Deze professionele voorbereidingen zullen uw appartement effectief reinigen van betonvuil en mortelvlekken. Betolix-vloeistoffen worden gebruikt door professionals (metselaars, tegelzetters, verhuur van bouwmachines) en amateurs die zelf hun huizen en bijkeuken renoveren. Dankzij deze gespecialiseerde concentraten is het mogelijk om zowel de te renoveren oppervlakken als de apparatuur die tijdens de werken wordt gebruikt (bijv. Troffels, pleisters, plamuren, huispeer voor het mengen van mortels, siliconenpistolen, enz.) Te reinigen.

Reinigingsmiddelen. Soorten betonreinigingsvloeistoffen

Betoff-preparaten, die het vuil van beton en bouwmengsels verwijderen, zijn verkrijgbaar in drie varianten (Betoff, Betoff-bio en Betoff-x) en drie capaciteiten (1, 5 en 20 liter). De ecologische vloeistof is bijzonder zacht voor de te reinigen oppervlakken. Het markeren van het product met de naam “BIO” (Biotechnology Innovation Organization) garandeert niet alleen het zachtere karakter, maar ook de unieke veiligheid van de vloeistof voor zowel de omgeving als de plaatsen die worden schoongemaakt. Betoff-Bio lost hardnekkig cementvuil op van gelakte, houten, glazen en aluminium voorwerpen. Betoff -bio is genadeloos tegen lelijke resten van betonbindmiddel, maar tast geen rubber of andere plastic elementen van huis en carrosserie aan. Betoff-X is gespecialiseerd in het verwijderen van betonresten van gereedschappen en metselwerktuigen (troffels, plamuren, strippers, betonmixers), evenals van andere metalen oppervlakken. De standaardversie van het product, vooral in efficiënte containers, is even effectief en ook bedoeld voor het reinigen van machines en metselwerk.

Reinigingsmiddelen. Vloeistof voor het oplossen van beton – hoe aan te brengen

BETOFF werkt zeer effectief en dankzij de innovatieve formule kunnen de vloeibare deeltjes zelfs in harde, gefossiliseerde betonconstructies doordringen. Spuit gewoon het vuile gebied in en wacht een tijdje. Drie minuten na het aanbrengen van het preparaat wordt de betonmassa zacht en wordt het vuil met succes weggespoeld met water. In het geval van dikke, gedroogde betonlagen moet de bewerking worden herhaald. BETOFF is het meest effectieve product op de markt voor het oplossen van metselwerkmengsels, mortels, klei en andere massa’s die zijn achtergebleven na renovatie van woningen. Reinig dus vuile ramen en kozijnen, en houd uw metselwerk gereed voor de volgende renovatie. Je bent tenslotte een klusjesman en je zult hem meer dan eens bereiken. Betolix-vloeistof is veilig en geeft geen onaangename geur af, dus wordt het vaker door gebruikers gekozen dan andere concentraten van dit type.

Beton- en mortelreinigers – waar koop je ze?

Afbeeldingen op deze pagina hebben geen alt-attributen die het onderwerp van je tekst weergeven.
Betonnen ringen

Je kunt de vloeistof kopen in grote winkels zoals Castorama, PSB, Leroy merlin. Maak echter gebruik van de mogelijkheden van internet om snel en gemakkelijk te krijgen wat u zoekt. Betoff-vloeistoffen reinigen uw gereedschappen, machines en tijdelijke oplossingen van cement, gips en gips. Mocht uw auto schade hebben opgelopen tijdens de renovatie, dan kunt u er ook het droge beton van afwassen als u alleen Betoff gebruikt. Het is het waard, want het is veilig voor lak, glas en stoffering. U wilt beton, gips en zelfs tegellijm verwijderen die de tegels tijdens het leggen hebben bevlekt, Golden Hand, bel 0151 – 41875667 of vul het contactformulier in.

betolix, beton