Skip to main content

Vloeistof voor het oplossen van beton

Vloeistof voor het oplossen van beton. De betonoplossende vloeistof genaamd Betoff is ​​het meest effectieve middel op de markt. Het kreeg zijn populariteit dankzij de snelheid, effectiviteit en verhoogde gebruiksveiligheid. Betoff en Betoff-BIO zijn twee vloeistoffen die u niet kunnen verbranden zoals andere betonoplossende vloeistoffen. Momenteel wordt Betoff in heel Europa verkocht, waarbij commerciële aanvragen zelfs uit Afrika komen. Goed nieuws verspreidt zich snel en mond-tot-mondreclame is een van de drijvende krachten achter de verkoop van Betoff-vloeistof geworden. In Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, Italië en overal waar er een probleem is met gedroogd beton, is Betoff nummer één geworden.

Vloeistof voor het oplossen van beton

Vloeistof voor het oplossen van beton. Verschillende soorten Betoff-vloeistof

Betoff vloeistof is verkrijgbaar in verschillende varianten. Onder de naam Betoff is ​​er een sterk concentraat dat verdund kan worden met water. Betoff-X is een verdunde versie en Betoff-BIO is een plantaardig middel, dat vooral wordt aanbevolen voor delicate oppervlakken, zoals plastic, rubber, zink.

Klanten vragen meestal welke van de vloeistoffen die beschikbaar zijn in onze online winkel geschikt is voor oud en dik beton. Er kan hier één antwoord zijn, namelijk Betoff (concentraat). Als u op zoek bent naar een vloeistof die het beton van uw auto oplost zonder de lak te beschadigen, raden wij u aan Betoff-Bio vloeistof te gebruiken. Heeft u een probleem met beton van middelmatige en middelmatige leeftijd, bijvoorbeeld maximaal één of twee maanden oud, dan is het gebruik van Betoff-X vloeistof gerechtvaardigd.

Biologisch afbreekbare vloeistof voor het oplossen van beton

Zoals ik hierboven al zei, is Betoff-BIO-vloeistof een ideaal middel voor het oplossen van vers en dun beton. Wat echter ook het vermelden waard is, is het feit dat Betoff-BIO 100% biologisch afbreekbaar is. Het bevat geen bijtende zuren en verstikt niet tijdens het aanbrengen. Het is zeer zacht voor zowel de menselijke huid als op oppervlakken met gedroogd beton.

Welke vloeistof lost het beton in de PVC-buis op?

Wij worden vaak gebeld door klanten die problemen hebben met beton in hun riolering. In sommige gevallen is het laatste redmiddel het afbreken van muren of vloeren. Sommige klanten hebben geprobeerd beton te verwijderen met de populaire Mole, maar zelfs deze vloeistof helpt niet. Betoff-vloeistof kan niet alleen beton oplossen dat zich op bouwmachines, voertuigen die beton transporteren, gereedschappen en ramen bevindt, maar ook dat wat zich in leidingen en afvoeren bevindt.

Welke vloeistof moet worden gebruikt om cementmortel op te lossen die in de badkuipafvoer wordt gegoten?

In dit geval moeten we heel voorzichtig zijn. Betoff-vloeistof mag niet in de badkuip worden gegoten, maar rechtstreeks in de afvoerleiding. Badkuipen mogen niet in contact komen met bouwchemicaliën. Met een sterk reinigingsmiddel is zo’n badkuip gemakkelijk te beschadigen. Als u Betoff-vloeistof rechtstreeks in de badkuipafvoer giet, kan deze ook de cementmortel aan, net als bij toiletrioolbuizen.

U kunt ook Betoff-BIO-vloeistof gebruiken, waarmee u opgedroogde cementmortel die op keramische tegels is opgedroogd, gemakkelijk kunt verwijderen.

Als u Betoff-BIO gebruikt, moet u wat meer ervan in de afvoer gieten en ongeveer een uur langer wachten voordat u water in de afvoer giet.

OPMERKING: Het gebruik van Betoff-BIO vloeistof als middel om cementmortel op te lossen heeft alleen zin als De Mortel relatief vers is.

Wat onderscheidt Betoff-BIO vloeistof nog meer van andere vloeistoffen voor het oplossen van beton?

Betoff-BIO is een veilige, ecologische vervanging voor bijtende reinigingsoplossingen of gevaarlijke etsmiddelen. Door portlandcement en andere speciale chemische ingrediënten aan te vallen, lost de innovatieve vloeibare formule mortel en beton op en breekt deze fysiek af, waardoor ze worden gereduceerd tot een zachte pasta die gemakkelijk van het oppervlak kan worden verwijderd. Betoff-BIO wordt gebruikt voor het veilig reinigen, oplossen en verwijderen van beton, uitgehard cement, mortel en voegen. Onze klanten gebruiken het voor het reinigen van vrachtwagens, aanhangwagens, silo’s, zagen, boren, generatoren, vijzels, handgereedschappen, roerwerken, pompen, steigers, spotboards, betonspatten en meer!

Voordelen:
– Volledig biologisch afbreekbaar
– Het is niet gevaarlijk voor machines
– Milieuvriendelijk
– Veroorzaakt geen corrosie
– Het stinkt niet
– Onbrandbaar

Welke vloeistof moet worden gebruikt om cementmortel op te lossen die op keramische tegels is opgedroogd?

Voor deze taak adviseren wij twee vloeistoffen uit ons assortiment. De eerste vloeistof is Betoff-BIO, die gemakkelijk reageert met de gedroogde voeg. De tweede vloeistof die ook met gedroogde cementmortel om kan gaan is Betoff-U.

Betoff-U is een universele vloeistof die niet alleen opgedroogde mortel verwijdert, maar ook opgedroogde gipsvlekken, verf, schimmel, roest en wateraanslag.

Universele reinigingsvloeistof