Skip to main content

Universele betonreinigingsvloeistof

De universele betonreinigingsvloeistof genaamd Betoff-U is een echte revolutie op de markt van universele reinigingsproducten. Het wordt gekenmerkt door een breed scala aan toepassingen. Het verwijdert niet alleen olievlekken van betonoppervlakken, maar ook opgedroogde verf, gips, roest, oud vet en vele andere moeilijk te verwijderen vlekken.

Universele betonreinigingsvloeistof

Universele betonreinigingsvloeistof. Hoe verwijder ik vetvlekken uit een betonnen terras?

Hoewel betonnen terrassen goedkoop, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam zijn, kunnen voedsel, afval en vuil deze harde oppervlakken na verloop van tijd dof maken. Dan zoeken mensen die orde op prijs stellen een effectief middel om betonnen oppervlakken schoon te maken. Helaas zijn veel producten die in supermarkten verkrijgbaar zijn, te zwak om vetvlekken effectief uit beton te verwijderen. Maak je geen zorgen, wij kunnen je helpen.

Universele betonreinigingsvloeistof. Wat verkleurt beton het vaakst?

Er zijn veel dingen die uw terras of oprit kunnen verkleuren. Regelmatige voetbewegingen of werkzaamheden aan een motorfiets of auto kunnen vet, vuil en vet achterlaten op cementvloeren buitenshuis. Bovendien worden betonnen patio’s vaak gebruikt tijdens de warmere maanden en worden ze blootgesteld aan barre weersomstandigheden. Als gevolg hiervan zien uw straatstenen, betonnen terras, loopbrug en andere terraselementen er mogelijk niet op hun best uit. Aan de andere kant kan regelmatig onderhoud en reiniging uw betonnen terras nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat het er jarenlang fantastisch blijft uitzien. Hoe u betonnen of cementterrassen moeiteloos kunt reinigen met BETOFF-U-vloeistof, of u nu een voorjaarsschoonmaak doet of hardnekkige vlekken verwijdert. Benodigdheden: – Gereedschap en uitrusting – Hark of bladblazer – Dweil of spons. – Kantelen – Reinigingsborstel – Tuinslang – Emmer of spuitfles – Beschermende uitrusting zoals veiligheidsbril, rubberen handschoenen en gasmasker (indien nodig afhankelijk van de reinigingstechniek) Materialen: – Reinigingsoplossing (BETOFF-U)

Richtlijnen

Verwijder al het losse vuil en vuil. Verwijder alle potten, grills en meubels van het terras, zodat het hele oppervlak zichtbaar is. Bedek het omringende landschap of de planten met een zeildoek ter bescherming. Verwijder vlekken van het terras. Verwijder alle losse bladeren, vuil en vuil. Watervlekken, schimmels en mos: Gebruik een hogedrukreiniger of tuinslang om schimmel- of watervlekken te verwijderen. Als dit niet werkt, gebruik dan BETOFF-U-vloeistof. Afhankelijk van de mate van vervuiling kunt u dit preparaat ook 1:1 verdunnen met water. Controleer echter voordat u besluit het preparaat te verdunnen hoe snel het concentraat zelf werkt. Als u merkt dat schimmel, mos en ander vuil binnen 2-3 minuten oplost, kunt u de vloeistof verdunnen. De eerste stap is het aanbrengen van een betonreiniger op het vuil. Wacht vervolgens ongeveer 2-3 minuten. De volgende stap is schrobben (als de vlekken nog redelijk vers zijn, kan afspoelen met water onder druk voldoende zijn). Gebruik een borstel en geschikt gereedschap, zoals rubberen handschoenen, om het gebied te schrobben. Spoel het gereinigde oppervlak grondig af met zoet water. Zorg ervoor dat het terras volledig droog is voordat u meubels of decoraties terugzet op hun oorspronkelijke locatie.

Olievlekken op beton

Wij willen u eraan herinneren dat beton waterdoorlatend is. Als de olievlek ouder is, kan deze in het oppervlak zijn doorgedrongen. Om oude olievlekken van een betonnen terras te verwijderen, kunt u ook de vloeibare ontvetter BETOFF-U gebruiken en de instructies op het etiket volgen. Roestvlekken: Roestvlekken op cementterrassen kunnen ook vloeibaar, effectief en ecologisch verwijderd worden met BETOFF-U. Om diepliggende vlekken te bestrijden, rechtstreeks op de vlek spuiten en minder dan 20 minuten laten inwerken. Gebruik een borstel met sterke haren om te schrobben. Om lelijke krassen te voorkomen, kunt u overwegen steenachtige of korrelige betonnen oppervlakken te borstelen zodat ze overeenkomen met het oorspronkelijke oppervlak. Nadat u het vuil met water hebt afgespoeld, moet u het gereinigde oppervlak laten drogen. Herhaal het hele reinigingsproces als de vlek de eerste keer niet verdwijnt.