Skip to main content

Reiniging van tanks en machines in industriële bedrijven – BETOFF-BIO

Welke vervuiling is er op bedrijventerreinen? 

Elk industriepark is een plek vol verschillende soorten vervuiling. Dit betreft zowel residuen van geproduceerde stoffen als diverse biologische vervuiling. Om elk van deze vlekken te verwijderen, grijpt u naar de BETOFF-BIO. Dit product biedt ongeëvenaarde reinigingsprestaties voor alle machines in de productielijn of in opslageenheden. Het gebruik van BETOFF-BIO zorgt voor een onberispelijke reinheid en veiligheid bij het verwijderen van verontreinigingen uit industriële machines en gereedschappen. Een perfect reinigingsmiddel voor fabrikanten die roerwerken, opslagtanks, industriële molens en complete industriële installaties gebruiken. BETOFF-BIO vervult zijn taak ongeëvenaard en garandeert volledige effectiviteit zonder het te reinigen oppervlak te beschadigen.

BETOFF-BIO – veilig voor industriële installaties

Elke productiefaciliteit is uitgerust met verschillende machines, systemen en gereedschappen. Elk van hen wordt blootgesteld aan vervuiling.

Apparaten die moeten worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel, zijn alle soorten tanks. BETOFF-BIO is geschikt voor gebruik in voersilo’s, graan of voederkorrels en in tanks voor de opslag van vloeibare, vaste en zelfs gassen bij de chemische productie. BETOFF-BIO kan veilig worden gebruikt in industriële installaties bestaande uit molens, chemische roerwerken, centrifuges (zowel schijf- als trommelcentrifuges), drogers en filters.

Gevoelige oppervlakken? BETOFF-BIO voor het reinigen van graansilo’s en opslagtanks.

De meeste gereedschappen in bedrijventerreinen of industriële bedrijven zijn gemaakt van materialen die gevoelig zijn voor sterke chemicaliën. Meestal is het roestvrij staal, koolstofstaal, aluminium, kunststoffen en vezels. Elk van deze materialen vereist geschikte wasmiddelen. Zo’n reinigingspreparaat is BETOFF-BIO. Dankzij zijn unieke samenstelling beschadigt BETOFF-BIO geen gevoelige machine- of gereedschapsoppervlakken.

BETOFF-BIO- onvervangbaar in elke branche. Reiniging van opslagsilo’s!

Bent u boer en heeft u een siloreiniger nodig? Treinsilo’s (met binnen- of buitentrechter), platbodemsilo’s voor de opslag van graan of diervoeder hebben een reinigingsmiddel nodig dat de smaak van diervoeder of opgeslagen granen niet aantast. Dankzij BETOFF-BIO hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van de ingezamelde goederen. BETOFF-BIO heeft ook geen negatieve effecten op machines voor de productie van granulaten, dwz molens en drogers (trommel, wervelbed). Na gebruik van BETOFF-BIO blijven de industriële machines perfect schoon.

Een andere industriële sector waarin BETOFF-BIO nog steeds onvervangbaar is, is de farmaceutische industrie. Het handhaven van een goede hygiëne van de machines en gereedschappen die worden gebruikt, bijvoorbeeld bij de vervaardiging van farmaceutische producten, is de verantwoordelijkheid van elke fabrikant. De oppervlakken van de materialen die worden gebruikt om deze machines te vervaardigen, zijn extreem gevoelig voor irriterende reinigingsmiddelen. Daarom garandeert de natuurlijke samenstelling van BETOFF-BIO volledige gebruiksveiligheid. Ons product is niet giftig, niet irriterend en dringt niet diep door in de structuur van de opgeslagen producten. BETOFF-BIO is een preparaat dat zeer geschikt is voor het reinigen van machines voor de productie van tabletten en capsules. 

BETOFF-BIO voor het reinigen van industriële productielijnen en…. ? 

Elk bedrijventerrein heeft opslaggebouwen. Steeds meer van dergelijke magazijnen zijn gemaakt van staal. Dergelijke hallen vereisen een speciale reiniging. Opslageenheden, dat wil zeggen meerdere silo’s of tanks die op een gemeenschappelijke draagconstructie staan, eveneens van staal, komen ook veel voor in productiefaciliteiten. Het kiezen van het juiste middel voor het verwijderen van verontreinigingen is belangrijk omdat een te agressief middel het oppervlak van een staalconstructie kan beschadigen. BETOFF-BIO is net zo effectief als andere agressieve reinigingsmiddelen die op de markt verkrijgbaar zijn. Tegelijkertijd zorgt BETOFF-BIO voor absolute gebruiksveiligheid.

BETOFF-BIO- In harmonie met de natuur

Veel van de speciale reinigingsmiddelen voor productiemachines bevatten irriterende, giftige en milieubelastende stoffen. BETOFF-BIO bestaat uit stoffen van uitsluitend natuurlijke oorsprong. Bovendien is BETOFF-BIO volledig biologisch afbreekbaar! Wie de voorkeur geeft aan stoffen van natuurlijke oorsprong, moet zeker BETOFF-BIO bestellen. Bent u op zoek naar een product dat niet alleen alle soorten vervuiling effectief verwijdert, maar ook veilig milieuvriendelijk is, kies dan voor BETOFF-BIO. 

BETOFF-BIO is een sensationeel reinigingsmiddel voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en veiligheid. Met BETOFF-BIO is het reinigen van tanks, silo’s, filters, mixers, centrifuges, verdampers en stalen halconstructies snel, veilig en effectief!