Skip to main content

Hoe kan ik de cementfilm verwijderen?

Hoe kan ik de cementfilm verwijderen? U heeft een huis gebouwd of een appartement gerenoveerd. Waarom ben je niet blij? Betonvuil, kalkaanslag of cementklonters die zich aan de vloer, ramen en zelfs aan de autolak hechten, bezorgen je hoofdpijn. Wacht niet op een wonder, kies het juiste middel dat al het metselwerk verwijdert. Spoel kalkresten en bouwmengsels van ramen en deuren af. Maak ook gereedschappen, machines en de auto schoon die je achteloos met de mortel hebt bespat. Betoff-producten zijn een effectief hulpmiddel bij het wegspoelen van hardnekkig betonvuil.

Hoe kan ik de cementfilm verwijderen? Vloeistof voor het verwijderen van beton – angst voor beschadiging

Bent u bang dat oplosmiddelen uw deur- en raamkozijnen of marmeren interieurs kunnen beschadigen? Als u voor Betoff-producten heeft gekozen, hoeft u niet bang te zijn. Onze preparaten verwijderen het metselwerkvuil, dringen de uitgedroogde massa binnen en breken hun structuren af. Het oplossen van beton vindt plaats zonder het gebruik van zuren of andere agressieve verbindingen en het verwijderen van betonnen sluier of zelfs roest van verschillende oppervlakken is echt effectief. Voor geverfde oppervlakken die gevoelig zijn voor beschadiging, voor oppervlakken van kunststof, aluminium of rubber, raden we bioconcentraten aan voor het verwijderen van beton, in het bijzonder een praktische verpakking van 1 liter met een sproeier. Dit verwijdert vuil van moeilijk bereikbare oppervlakken.

Hoe kan ik de cementfilm verwijderen? Voorbereiding voor het oplossen van beton – waar kan het worden gekocht?

Er zijn verschillende opties – van OLX op internet tot bouwmarkten zoals OBI, Castorama of het Poolse bouwmagazijn PSB – betonoplossers kunnen daar overal worden gekocht. Het is echter de moeite waard om onze website te bezoeken, aangezien de aankopen in de Betoff-winkel veilig en gemakkelijk zijn, de fondsen een goede reputatie hebben en ze kunnen worden gekocht tegen een redelijke prijs met gratis verzending. Het aanbod van de winkel omvat betonverwijderaars in de basisversie, biovloeistoffen en de Betoff-x vloeistoffen. De cementverwijderingsvloeistoffen zijn verkrijgbaar in drie capaciteiten: één, vijf en 20 liter.

Hoe kan ik de cementfilm verwijderen? Vloeistoffen voor het verwijderen van betonklonters – aanbieding

Natuurlijk moeten we ons afvragen wat er voornamelijk schoongemaakt moet worden, want vloerplaten, een andere stoeptegel en een heel andere ruit of tegels hebben een ander middel nodig tegen betonnen sluiers. Er zijn ook klonten mortel achtergebleven op gereedschappen, machines en autolak. Het loont daarom de moeite om het concentraat met de juiste capaciteit aan te schaffen dat bedoeld is voor het specifieke type vervuilde ondergrond. Na een grote verbouwing raden we aan om vloeistoffen met een inhoud van 5 en 20 liter te halen. Dit betekent dat gereedschappen en oppervlakken die bestand zijn tegen beschadiging thuis kunnen worden gereinigd. Betoff bio-liquid bewijst op zijn beurt uitstekend te zijn bij het reinigen van elementen uit:

  • rubber
  • plastic
  • Glas
  • aluminium
  • chroom
  • marmeren
  • gelakte stoffen

Betonnen oppervlakken reinigen – stap voor stap?

Hoe kan ik de cementfilm verwijderen?
Betoff verwijdert beton van zowel gereedschappen als tegels

Het volstaat om kleine klontjes beton te besproeien met de vloeistof die bij de praktische sproeier wordt geleverd. Harde, uitgedroogde betonafzettingen vereisen een intensievere behandeling en het concentraat moet mogelijk meerdere keren worden aangebracht. Na het besproeien van het betonvuil is het voldoende om drie minuten te wachten, gedurende welke tijd de vloeistof in de gedroogde massa dringt en de structuren centrifugaal oplost. Zachte cementpasta kan gemakkelijk met water worden weggespoeld. Ramen, deuren en binneninrichting in het nieuwe huis zullen nu stralen van reinheid! 

Als u aangekoekt vuil van kalk en beton wilt verwijderen, bel dan 0208 – 37768558 of schrijf naar [email protected].