Herstellen van voegen en tegels

Herstellen van voegen en tegels. Bent u de vuile, verkleurde en bevlekte voeg die het uiterlijk van de tegel bederft, zat? Dankzij 16 jaar ervaring en de nieuwste technologie kunnen de ingenieurs van Betoff-Fuge ontwikkelde een zeer effectieve groutreiniger die als eerste op de markt zorgt dat de grout niet geschrobd hoeft te worden. Met Betoff-Fuge kunt u voegen veel sneller reinigen dan met andere schoonmaakproducten en krijgt u dezelfde of zelfs betere resultaten. Met onze voegenreiniger reinigt u de meest vervuilde voeg in slechts enkele seconden. De kleur van de voeg kan alleen hersteld worden met onze innovatieve Betoff-Fuge voegenreiniger. Onze innovatieve voegenreiniger garandeert het herstel van de oorspronkelijke voegkleur in uw keuken of badkamer. Tegels en voegen zijn weer een belangrijk onderdeel van woninginrichting. Betoff-voegmiddel kan vuile voeg veranderen in mooie, witte en schone voeg. Maar dat is niet alles! Betoff-Fuge doet dat ook Voegen bestand tegen vuil.

Grout is een poreuze substantie die bestaat uit zand en cement. Elke keer dat de vloer wordt schoongemaakt, sijpelt vuil water van de dweil in de voeg. Lekken, vuil, wijn- of olievlekken, enz., Worden diep in de voeg opgenomen, waardoor een onaangename geur ontstaat die bacteriën en verkleuring veroorzaakt.

Met Betoff-Fuge kunnen gewrichten weer schoon worden gemaakt en tegen vuil worden beschermd. U moet het preparaat aanbrengen en gelijkmatig afvegen. Makkelijk toch?

Herstellen van voegen en tegels. Vernieuw voegen en vervang tegels

Wanneer de heldere voegkit begint te ontbinden, wordt deze geel en wordt hij ook zacht en stroperig. Op dit punt moeten de vloertegels worden verwijderd. Het afscheuren van de voeg kan een lang en moeizaam proces zijn waarvoor sterke chemicaliën nodig zijn. Er ontstaan ​​problemen als de voegen verkleurd of vuil zijn. De meeste vlekken zijn diep in de voeg gedrongen, dus het is meestal onmogelijk om vlekken te verwijderen zonder de voeg volledig te verwijderen.

Voegen reinigen met een stoomreiniger

Herstellen van voegen en tegels.
Herstellen van voegen en tegels.

Stoomreiniging verwijdert niet alle vlekken en bacteriën en kan helaas zowel tegels als voegen ernstig beschadigen.

De Ceramic Tile & Stone Association of Arizona meldt dat stoomreiniging niet de juiste manier is om voegen te reinigen. 

  • Stoomreiniging kan te agressief zijn voor voegen die jonger zijn dan 1 jaar, 
  • Stoom kan aanzienlijke schade aan de gewrichten veroorzaken, 
  • Sommige mortelfabrikanten zullen de garantie ongeldig maken als de mortel met stoom is gereinigd.

Stoomreinigingschemicaliën zijn preparaten die niet geschikt zijn voor het reinigen van voegen, omdat: 

  • De gebruikte chemicaliën zijn te sterk voor nieuwe verbindingen,
  • de chemicaliën kunnen pigmenten extraheren die de kleur van de voeg kunnen veranderen, 
  • Sommige voegmortelproducenten maken de garantie ongeldig als chemische reinigingsmiddelen met stoom worden gebruikt.

De Betoff voegenreiniger zorgt voor mooie, vlekvrije voegen. Betoff-Fuge reinigt en renoveert voegen en voorziet elke klant van permanent schone voegen.

Voordelen van de Betoff voegenreiniger: 

  • kiem- en bacterievrije sanitaire voegen, 
  • permanent beveiligde verbindingen, 
  • eenvoudige applicatie,
  • Je kunt direct na het schoonmaken op tegels stappen.

Het proces van het reinigen en afdichten van voegen met Betoff-voeg heeft een revolutie teweeggebracht in de gehele voegreinigingsindustrie. Huis- en bedrijfseigenaren hebben niet langer te maken met vuile, verkleurde voegen. Betoff joint biedt een permanente oplossing voor dit probleem. Betoff joint biedt een perfect schone vloer voor een betaalbare prijs. Verspil geen tijd meer! Bestel Betoff-Fuge vandaag en krijg morgen schone, vlekvrije verbindingen.