Skip to main content

De beste vloeistof voor het oplossen van beton

De beste vloeistof voor het oplossen van beton is beslist BETOFF liquid. Waarom denken we dat? We produceren en verkopen BETOFF-vloeistoffen al 7 jaar en elk jaar overspoelen we steeds meer delen van Europa met onze innovatieve vloeistof. Tegenwoordig wordt onze vloeistof verkocht in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Denemarken, Griekenland, Noorwegen, Zweden en overal waar droog, hard beton moet worden verwijderd.

De beste vloeistof voor het oplossen van beton. Verwijder beton van bouwmachines

Wilt u ingedroogd beton verwijderen uit een bouwmachine, dan kunt u zeker gebruik maken van een van onze preparaten. Onze innovatieve bereiding BETOFF-BIO is een innovatief recept op basis van natuurlijke grondstoffen. Als enige vloeistof op de markt is BETOFF-BIO in staat om betonvlekken op geverfde, plastic, rubberen en zelfs gegalvaniseerde oppervlakken op te lossen. Het is voldoende om de vloeistof op het met beton bevlekte gebied aan te brengen, ongeveer 20 minuten te wachten en dan alles met veel water te wassen.

De beste vloeistof voor het oplossen van beton. Hoe verwijder ik beton uit een cementmolen?

Indien u beton uit een betonmolen wilt verwijderen, raden wij u aan om hiervoor BETOFF concentraat (zonder additief X en zonder BIO) te gebruiken. Dit ongelooflijk krachtige en snelwerkende concentraat kan beton doordringen. Dankzij deze eigenschap wordt zelfs het oudste betonvuil afgebroken. Doorgaans duurt het volledige reinigingsproces van de betonmixer niet meer dan 30 minuten. De beste vloeistof voor het oplossen van beton. Zal BETOFF ook beton uit glas halen? Klanten bellen ons vaak met deze vraag, kan BETOFF betonvuil dat op het glas zit oplossen? Van nature. BETOFF is niet in staat om glasoppervlakken te beschadigen en het verwijderen van beton van glas gaat heel soepel.

Op welke ondergronden moet ik letten bij het verwijderen van beton?

Wees in ieder geval voorzichtig met gegalvaniseerde elementen. Zoals ik hierboven schreef, is BETOFF-BIO veilig op gegalvaniseerde oppervlakken, maar BETOFF concentraat niet. Andere oppervlakken om op te letten zijn rubber en plastic. Of een bepaald oppervlak al dan niet wordt beschadigd door de betonstripper, hangt grotendeels af van hoe lang de vloeistof erop blijft zitten. Het duurt meestal ongeveer 3 minuten voordat het beton volledig is opgelost, daarna moet u alles met veel water afspoelen en er mag niets bijzonders gebeuren.

De beste vloeistof voor het oplossen van beton

De beste vloeistof voor het oplossen van beton. Hoe beton uit een rioolbuis verwijderen?

Voor deze taak dient u BETOFF-Fluid (concentraat) te gebruiken. Dit innovatieve preparaat is niet in staat PVC-buizen te beschadigen. Je kunt het met een gerust hart in elke met cement verstopte pijp gieten. Meestal is 5 liter gieten in een met beton verstopte leiding voldoende om het effect te zien. Natuurlijk is er vuil dat met maximaal 20 liter BETOFF-vloeistof moet worden uitgegoten, maar die zijn in de minderheid. Veel hangt ook af van hoe lang dergelijk vuil meegaat. Hoe langer het beton in de afvoerleiding zit, hoe moeilijker het te verwijderen is. Vaak heeft de klant de keuze om de muur open te breken of te proberen het beton uit de buis te verwijderen met een speciaal middel. Klanten bellen ons heel vaak met zo’n probleem, en de belangrijkste reden is meestal de luiheid en slordigheid van de voorman die de verbouwing heeft uitgevoerd.

Bekijk ook onze andere artikelen: