• Home
 • Blog
 • News
 • Cementsluier verwijderen van bouwgereedschap.

Cementsluier verwijderen van bouwgereedschap.

Cementsluier verwijderen van bouwgereedschap. Lijst met benodigde bouwgereedschappen: 25 verschillende soorten en hun toepassingen

Cementsluier verwijderen van bouwgereedschap.
Cementsluier verwijderen van bouwgereedschap.

Cementsluier verwijderen van bouwgereedschap. Het bouwen van verschillende dingen kost veel tijd en verschillende tools. Hieronder hebben we de 25 beste soorten kostbaarheden geschetst die in de bouw worden gebruikt en hun toepassingen. 

1. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. potlood

Een potlood is de beste vriend van elke bouwvakker. Er is een gezegde: “twee keer meten en één keer knippen”. Potloden kunnen worden gewist als u erachter wilt komen dat u een fout heeft gemaakt. Je hebt dan weer een schoon oppervlak en je begint opnieuw zonder de lijnen te vermengen. 

2. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. Rolmaat

Tijdens het werken in de bouw moet je alles meten. Het meetlint is dan ook het noodzakelijke stuk gereedschap in de gereedschapskist van iedere bouwvakker. Meetlinten zijn praktisch omdat ze klein genoeg zijn en in je broekzak passen. Tegelijkertijd zijn ze lang genoeg om een ​​kamer op te meten. U wilt er zeker van zijn dat het betreffende meetlint aan uw behoeften kan voldoen. Als het echter meer dan 7 meter is, kunnen er problemen zijn met het oprollen. 

3. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. Klauwhamer

De klauw heeft twee functies. Een kant van de hamer is plat en wordt gebruikt om erop te slaan. De andere kant heeft een klauw die wordt gebruikt om spijkers te verwijderen zonder het oppervlak van het betreffende materiaal te beschadigen. 

4. Verwijder cementsluier van bouwgereedschap. schroevendraaier

Een schroevendraaier is een van de meest gebruikte gereedschappen in elk huis. Ze kunnen bij elke activiteit worden gebruikt. Van het monteren van een meubelstuk tot het verwijderen van deksels op schakelaars of het vastschroeven van een balletje op de deur van de keukenkast. Elk stuk gereedschap heeft een bepaalde maat en een bepaalde bevestigingsvorm. Zorg er dus voor dat u het assortiment krijgt, dat verschillende maten platte schroevendraaiers en kruiskopschroevendraaiers bevat. De platte schroevendraaiers hebben natuurlijk een platte kop en de kop van de kruiskopschroevendraaier is stervormig.

5. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. Universeel mes

In elke gereedschapskist moeten gereedschapsmessen aanwezig zijn. Je weet nooit wat je moet snijden. Het mes kan samen met ander gereedschap worden opgeborgen of in uw zak worden gedragen omdat de schede zich in de behuizing bevindt. Het is niet mogelijk om per ongeluk letsel op te lopen. 

6. Verwijder cementsluier van bouwgereedschap. Handzaag

Een goede handzaag dient vele doelen. Het scheidt hout, PVC-buizen, metalen buizen, kunststof buizen, kabels en vele andere dingen.

7. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. Draadloze boor

Een accuboormachine is een schroevendraaier op steroïden. Het wordt gebruikt om openingen te boren in verschillende materialen en om onderdelen met schroeven te verbinden. De accuboormachine is handig. Het kan overal zonder enige beperking worden meegenomen. We raden echter aan om twee batterijen te hebben, zodat er altijd één kan worden opgeladen. 

8. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. boren

Een boormachine is anders dan een accuboormachine omdat hij een kabel heeft. Door de aansluiting op een permanente stroomvoorziening heeft deze boormachine een hogere prestatie dan de accuboormachine. De prestaties nemen niet af zoals wanneer de batterij leeg is. 

9. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. verlengingskabel

Tijdens de bouw heb je meer kabels nodig dan normaal. Het standaard verlengsnoer is niet bestand tegen de belasting van alle elektrische gereedschappen. Hiervoor heb je een stevige kabel nodig. 

10. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. Koevoet

Koevoeten worden gebruikt om planken op te tillen en dozen te openen.

11. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. Combinatie vierkant

Zoals je weet, heeft het vierkant vier zijden van gelijke lengte en vier rechte hoeken. Dit maakt het mogelijk om te controleren of alles wat ermee wordt vergeleken de ideale hoek van 90 ° heeft. Het combinatievierkant werkt op dezelfde manier, behalve dat het zowel de hoeken van 45 ° als 90 ° heeft.

12. Verwijder de cementsluier van bouwgereedschap. Lasser afstandsmeter 

Een afstandsmeter laat zien hoe ver je bent. Het meet de afstand tussen zichzelf en elk object.

13. Cementsluier verwijderen van bouwgereedschap. Trapladder

Je benen zijn tijdens de bouw nooit lang genoeg. Om onbereikbare plekken veilig te bereiken heeft u een trapladder nodig.

14. Combinatietang 

Combinatietangen hebben tanden om voorwerpen vast te pakken en een snij-inrichting om draad te knippen. 

15. Slijpmachines 

Gebruik een slijper om oneffen oppervlakken te schuren en polijsten. Een schuurmachine heeft klemmen waarmee het schuurpapier indien nodig kan worden vervangen. Begin altijd te schuren met grof schuurpapier en ga geleidelijk over op fijnkorrelig schuurpapier. Dit is vooral belangrijk in het geval van hout, omdat grofkorrelig papier vlekken achterlaat zodat fijn schuurpapier het niet kan schuren.

16. Spijkerpistool

De bouwvakkers associëren veel dingen met zichzelf. Als je elke spijker met de hand in zou moeten slaan, zouden je armen snel moe worden. Nagels worden opgeslagen in de behuizing van het schiethamer, de nagels worden erin gehamerd wanneer de trekker wordt ingedrukt. 

17. Slagmoersleutel

Een slagmoersleutel doet denken aan een boormachine, maar is voorzien van een slagfunctie. Het heeft ook veel verschillende accessoires die eraan kunnen worden bevestigd. De hamer wordt gebruikt in plaats van de boor wanneer u verschillende moeilijke taken uitvoert. 

18. Engelsen

Engelse mensen kunnen behoorlijk ongemakkelijk zijn om te gebruiken omdat ze groter zijn dan moersleutels. Hun voordeel is echter dat een sleutel aan veel verschillende maten kan worden aangepast. Als je een paar Engelse mensen van verschillende grootte hebt, ga je op de veilige manier. 

19. Houtbeitel

Beitels worden gebruikt om af te hakken. Dit zijn de plekken die glad moeten zijn. De beitels worden ook gebruikt om voegen en zaagsneden te verwijderen. 

20. Multifunctioneel oscillerend gereedschap 

Multifunctioneel oscillerend gereedschap is precies zoals zijn naam is. Deze tool kan worden gebruikt om veel taken uit te voeren, waaronder:

 1. Uitvoering van verschillende soorten sneden 
 2. Verwijderen van mortel
 3. Reparatie van ramen
 4. Leggen van de houten vloer 
 5. Houtvoorbereiding voor schilderen 
 6. Slijpwerkzaamheden
 7. Verwerking van gipsplaten 
 8. Verwijderen van kit
 9. Verwijdering van Thinset 

21. Haakse slijper

Haakse slijpers worden gebruikt om overtollig materiaal van metaal te verwijderen. 

22. Vice

Een bankschroef heeft twee parallelle kaken die worden gebruikt om alles vast te houden waaraan u werkt.

23. Stangklemmen

Staafklemmen kunnen net als andere klemmen worden gebruikt. Ze worden echter meestal gebruikt om grote voorwerpen op hun plaats te houden als u wilt dat de lijm die erop wordt aangebracht, uitdroogt. 

24. Elektrische tester

Elektrische testers controleren kabels en stopcontacten om te zien of ze worden gebruikt voor stroom. 

25. Zachte bezem

Je kunt tijdens het bouwen niet rommelig zijn. Een zachte bezem is vereist voor regelmatige reiniging. 

We hopen dat de bovenstaande lijst u van dienst zal zijn bij het begin van de bouwwerkzaamheden. Dit is geen volledige lijst met tools die u misschien nodig heeft, maar het is geweldig om aan de slag te gaan. U kunt meer hulpmiddelen aan deze lijst toevoegen terwijl u doorgaat met bouwen, of u nu uw huis voor uzelf bouwt of uw werk doet.